tjena tja.

2009-05-28, 19:55:29 / Kategori: Allmänt

inget att skriva om så här kommer lite händelser de senaste dagarna:
4 kattungar är nedsovda och döda två av de tre som är kvar håller på å uppnar ögonen, sött.
har spenderat tid med papi.
köpt en brun skinjacka från vero moda
pluggat som en galning
försovit mig
vart ledsen

nu är jag taggad som fan inför sommaren och allt kul som kommer hända, vi ska skapa minnen och de blir skratt och grillning och fylla hoppas vi!

/evelina.


en början,.

2009-05-25, 20:02:07 / Kategori: Allmänt
              
sommar.                       skolavslutningskläder från gina tricot.

Pa pis birthday.

2009-05-25, 19:44:37 / Kategori: Allmänt
idag fyller min pa pi år. jätte mkt folk här, och jag är så trött så jag har ingen lust att vara social. Sola idag, och gud så skönt det var, idag har även vädret vart på topp. hoppas de håller i sig :D

/evelina.

hello sunshine,

2009-05-24, 15:27:08 / Kategori: Allmänt
nu skiner faktiskt solen lite, skönt. Men jag ska plugga så det fina vädret får vänta, :D Igår kom mina darlings hem från gotland, hoppas de haft det trevligt, han träffa en trött alex igår innan han skicka hem oss.

nu blire svenska plugg, see ya!

/evelina.

nu har jag kattungar,

2009-05-21, 22:22:48 / Kategori: Allmänt
så det räcker och blir över, 9 stycken blev det. Ni förstår, båda mina katter va med barn, hehe. igår spenderades dagen i borlänge, med mkt shopping och sen blev det att sola, så skönt så! Åkte dit själv och tog det lungt bara. och idag åt jag och mamma, johan och lillebror på thaien, stammis där? haha nejdå men gott var det i alla fall. nej men nu måste jag plugga plugga plugga. see ya!

evelina.

betygen, betygen, bytygen,

2009-05-18, 20:05:16 / Kategori: Allmänt
hur fan ska detta gå? nu blire plugg dehär två sista veckorna, så innihelvete! men jag ska fixa det yess.
Som sagt så spenderade jag helgen vid mamma, var hur kul som helst och träffade mycket söta med dryga småbarn ;D hehe. har även blivit aldeless för mkt tårta. har sytt en massa också, kommer bilder på de sen. På torsdag blir det thai med mami för vi är juh lediga allihopa.  vet verkligen inte vad jag ska skriva , hihi :D

/evelina.

vinnaren igår,

2009-05-17, 19:00:16 / Kategori: Allmänt
vad tycker ni? jag tycker iaf att han verkligen suger på att sjunga men att han sjunger med hela kroppen och att låten är så fruktansvärt söt gör att han är värd det. Jag undrar även vad sverige tänkte när de skickade operatanten? aja, jag har vart upptagen med kalas å grejjer hela helgen så har inte kunnat skriva ;D men gör de nu å sen trillar det väll in ett till inlägg senare då jag berättar lite mer :)



kram evelina.

happyhappy.

2009-05-14, 18:47:08 / Kategori: Allmänt

skolavslutningskläderna är på G, ( de fanns kvar)  och snart äre mina, gudars vad jag längtar imorgon är det NO prov och det kommer inte gå bra alls! men vi for hoppas på det bästa. Imorgon är det även fredag, gu så härligt och helgen spenderar jag vid mamma, för min lillebror fyller hela sju år! :D grattis till han. så innan vi drar dit ska jag baka tårta å cupcakes :)) jag älskar verkligen och baka, men nu ska jag plugga lite till provet, kram.

evelina.


jag hoppas jag inte förlorar dig. <3

2009-05-13, 19:13:59 / Kategori: Allmänt
  

no prov imorgon, de kommer gå bice!

2009-05-13, 19:12:08 / Kategori: Allmänt


det närmar sig,

2009-05-13, 18:27:10 / Kategori: Allmänt

skolavslutningen och jag vet precis vad jag ska ha på mig, problemet är om det finns kvar, hoppashoppas! ska in nästa vecka, de biiir nice, hur man ska ha håret är ett annat problem men de löser vi sen, hehe.

evelina.


hemma från skolan,

2009-05-11, 16:53:53 / Kategori: Allmänt
och det är riktigt skönt. Två inatt åker tyskarna hem, det suger totalt och attans vad jag kommer sakna dem! menmen kanske blir att åka till there i höst, grymt kul ska de bli isf.
har inte så mkt att skriva förutom att kudden på syslöjden är klar och nu grejjas det massa armband, skojj.

evelina.

hur är det med vädret igentligen?

2009-05-10, 15:17:32 / Kategori: Allmänt
helt knas tycker jag, bara regnar och blåser, hallå vart tog solen vägen? uscha!
såg en grym film igår, taken. jätte bra film och jag rekomenderar den. somna på soffan igår och vakna sex i morse och gick upp och la mig. ;D har inte gjort ett dugg idag, men jag ska städa rummet snart och sen ska jag nog måla lite, kanske kommer upp en bild sen på något jag målat, får se hur det blir. Imorgon är det skola igen och jag är taggad för bild och syslöjd, slutar 20 i 2 imorgon så kanske blir att åka till kupolen en snabbis får se hur jag orkar jag har så mkt läxor. Men jag måste verkligen kolla avslutnings kläder. Jag vet vad jag vill ha med inte om det finns kvar på kupan. hehe.

/evelina.

På onsdag får vi leka med våra tyskar!

2009-05-04, 20:31:49 / Kategori: Allmänt
och jag längtar sjukt mkt till dess. Idag åkte vi till erikslund gymnasiet, det sög total och var bara epa raggare där. LOL, efter skolan drog jag och ronja till borlänge, jag dog nästan av trötthet(hatar att vara sjuk).

när ja skulle hem fick jag lov att gå från enbacka hem till mig, jag såg två döda fiskmåsar på vägen, hehe. ( intresse kluppen antecknar) :)

nej nu ska jag prata med min tysk, kram.

Hej.

2009-05-02, 16:21:22 / Kategori: Allmänt
Jag är verkligen grymt dålig på att uppdatera, orkar helt enkelt inte ska bli ändring snart. Sista april blev iaf bättre än vad jag trodde, kvällen började med grillning hemma hos sandra, riktigt gott, sen blev det å dricka och lyssna på musik, sen drog vi oss till skolan, där vi träffade natta, oskar linusoch rasmus. kanske var fler men jag minns inte, riktigt kul kal jag bara säga, när nästan alla åkt hem drog vi oss till den nästan utbunna brasan, där anders satt så då prata vi med han, sen gjorde vi inte så mkt mer, eller jo ronja ringde niklas, men när han kom drog jag och alex :D jag hade iaf fruktansvärt kul, :D Igår va vid alex och chilla lite, men vi drog hem vid 12 :P efter den här helgen har jag blivit sjuk igen, men det vare värt! :)))

kram.