solen och värmen är här och jag tror den stannar.

2009-04-27, 19:18:11 / Kategori: Allmänt
hejhej, snart är det sommar, hur bra känns inte det då? jo grymt bra. Nu har allt börjat blivit grönt och värmen och solen är här. Jag känner hur det pirrar i hela kroppen när jag tänker på sista april, skolavslutningen och hur kul vi ska ha i sommar, jag läntar så mycket.
idag var det en rätt kul dag i skolan, inte så mkt plugg och jobbiga lektioner. Fast KP flippa ut totalt på matten ( tror jah?) men det var bara kul x)) jag slutade 20 i 2 idag och fick vänta på sandra i 20 minuter innan vi drog till sibylla och köpte glass, mums! sen blev det borlänge, men efter en timme blev sandra hämtad av sin mamma och jag traska ner och köpte jordgubbar och en dricka och gick till bussen,  och det var verkligen inte trevligt att åka buss, varmt och kvavt, riktigt otäckt varmt! :) men nu är jag hemma och ska snart ner och äta grillat :DD

har inte vart så aktiv här su nu tänkte jag skriva lite om helgen,

Fredag: åkte till gustafs och "parta" lite med alex, ronja, adam, rickard, oskar, effe och rasmus, riktigt skojj. Lyfte även upp en glasflaska som sprack i handen, mitt finger skärdes upp en bit och jag blödde, rätt mkt för de lilla såret, haha: Kvällen blev iaf grym.

Lördag: jag och ronja åkte till säter och träffa johan, simon och jacob, va rätt segt och vi satt bara vid banan sen kom farfar och hämta oss. Sen när jag kom hem umgicks jag med mina syskon, riktigt skojj, blev att spela med andra ord, hoppa stuttsmatta och snurra runt ute på gården, dunka även jätte mkt musik :)

Söndag: fixade jag  med cycklen hela dagen, den ska nämligen blir rosa, :D och sen ska det bytas lite grejjer. sen sova, redigt trött.

kram, evelina.

gomorron.

2009-04-23, 10:54:43 / Kategori: Allmänt

orkade inte gå upp när pappa väckte mig idag så det blev ingen skola. Vaknade nyss och snart ska jag sätta mig i solen och plugga tror jag. Men först måste jag berätta lite av en sjuk dröm jag drömde inatt:

Jag var jättesjuk och skulle till doktorn och kolla vad det var för fel, och heltplötsligt började dom sticka sprutor i mig, ÖVERALLT! och jag bara skrek och grät, sen när jag väll kom hem så hade jag stora hål i kroppen och det rann en massa saker ut ur dom, (blod/var?) jätte konstigt iaf. sen skulle jag äta, och så kände jag hur det bara kräla i munnen, så jag spottade ut maten och då var de masssa svarta skalbaggar och sen såg jag hur maten blev till skalbaggar, sen så hade en skalbagge typ "fastnat" i halsen och den gjorde så jag kräktes hela tiden.   x)))))))))))) sjukt konstig!


soltorg.

2009-04-22, 17:52:56 / Kategori: Allmänt
som sagt åkte vi till soltorg idag, var rätt chill men inget för mig. Vet faktiskt inte vart jag ska gå, media eller estetiskt, men det lutar åt media :)när vi kom tillbaka till skolan hade jag en och en halv timmes hål, så drog med grabbarna och köpte glass på willys, och där satt simon och gjorde miner, lol härlig grabb, har vart väldigt fint väder idag också, skönt med lite sol nu efter vintern, men när blir de sommar? , guuud vad jag längtar efter alla sena nätter, värmen, fester i båthamnen och alla härliga människor, i sommar blir det nog även att åka moppe, får höra med pappa hur de blir ;D

och sen va det ju det här med skolanavslutningkläder, vad ska man ha på sig, ska man ens gå på avslutningen, får la se hur de blir ;))

evelina.

rosa.

2009-04-21, 20:58:30 / Kategori: Allmänt


snygga tygskor och solbriller, även dom från nelly.com

snygga flätade armband från nelly.com

2009-04-21, 20:56:21 / Kategori: Allmänt

armband.

2009-04-21, 20:54:49 / Kategori: Allmänt


snygga armband från bracy.com

upptagen.

2009-04-21, 20:27:52 / Kategori: Allmänt
hejhej, har vart dålig med uppdatering på sista tiden, men skolan tar upp allt, kan iaf säga att inget blev gjort på lovet, va med alex och ronja varje dag typ, skojj! :)) sen blev det att åka till mamma i björbo, sista dan där var jag och min bror barnvakt åt våran lillebror, så då drog vi ut i solen och gick till fänforsen och köpte glass, och när vi sitter där så kommer några "moppepijkar" förbi på deras härkmopeder, och en av dom har en flakmoppe med en soffa på flaket, och där sitter världens största gangster enligt han själv dårå, hehe. de titta i alla fall jätte mkt på oss, sen blev det att gå hem igen, men vi var ute i två timmar, riktigt skönt! :)

imorgon blir det att åka till soltorg, ett gymnasium i borlänge. Så vi ska väll kolla runt lite där, tråkigt med andra ord, men vi slipper skolan och låntråkiga lektioner.

PÅ fredag har jag "FF" hemma så då blir det kanske att ta hit några får se hur det blir .
By the way, vad händer på sista?  hoppas de blir att umgås i alla fall.

kram evelina.

Tårtan.

2009-04-08, 19:39:22 / Kategori: Allmänt


det här är då tårtan jag bakade förut :)

sjukan.

2009-04-07, 12:47:08 / Kategori: Allmänt
var till distriktan igår, och idag blev det säters sjukhus, fick en rätt otäck läkare, han lukta svett!, iaf så titta han i halsen på min, lyssna på hjärtat och kände på mig lite här å var, kändes inte bra kan jag lova, sen blev de provrummet, trodde de skulle sticka mig lite enkelt i fingret men nej fan, stack in en kanyl i armen, gjorde inte så ont som jag trodde men ändå :) hon fyllde iaf två såna där små flaskor, sen blev det att åka hem igen, göra oboy med grädde, och sätta sig vid datorn, snart ska jag ut i solen :))

På torsdag är det påsklov, och nu är äntligen solen här, och det värkar som den stannar, ronja har iaf lovat mig att vi ska samla ihop ett gäng och grilla lite :D härligthärligt!  blir nog och vara ute mycket nu på påsk. Oah jag lär ta å be pappa fixa cyckeln, ska spraya den rosa och nu när solen tittar fram kanske det är ett passande väder för att göra det, :) nej men nu ska jag gå ut i solen med en bok å mysa lite :)

evelina.

förkyld..

2009-04-05, 18:29:19 / Kategori: Allmänt
det blev en rätt nice helg ändå, :) jag, sandra, rickard och alex drog till hedemora å kika runt lite, men det orkar jag inte skriva om, kanske senare idag. jag har iaf, fått halsfluss (?) efter att ha varit ute så mkt den här helgen, x)) kan knappt äta å det gör världans ont, mina halsmandlar har svält upp så pass mkt nu att det bara är en liten springa, och när man ska svälja så får man kväljningar. Väldigt synd eftersom vi grillar idag, men det ska nog gå endå, :)
Idag har jag legat i sängen mäst hela dan , och druckit mängder med te, får hoppas att det blir bättre tills på tisdag iaf, då vi har syslöjdsredovisning, inte så kul att sitta å hosta å prata konstigt då, jag hoppas på det bästa iaf.

nej nu ska jag ner å kolla hur de går med maten, känner hur magen drar ihop sig, :)

pusss evelina.

..

2009-04-03, 16:52:10 / Kategori: Allmänt
I want to live in a big city, the country is not for me..

fredag.

2009-04-03, 16:50:07 / Kategori: Allmänt

skola idag, försov mig och fick ta en senare buss, sen klev jag av på stan och gick till skolan, det är verkligen härligt väder nu för tiden! :D väl i skolan blev HK första lektionen, sen engelska, matrast,matte och språk, sen drog vi till idrotten där vi hade dans, grymt kul kan jag lova,. sen blev de å dra hem och sätta mig vid datorn innan jag drar iväg igen, blir nog gustafs ikväll, jag hoppas på det iaf! :))

evelina.


sommarlängtan.

2009-04-02, 21:55:22 / Kategori: Allmänt
idag blev de att åka till dahlander med 8.orna, det sög total men slapp, idrotten, svenskan, so:no och tyskan, sen när vi kom tillbaka till skolan så hade min klass 2 och en halv timmes hål, så då blev de å följa med sandra tills bussen, å sen bara sitta i tare lungt, sen hade vi två no lektioner, jag säger bara KP är galen, hahahah så härligt, blev "kondomrace" med min grupp som vinnare i think, de va iaf jag ronja simon och erik, :) sen blev de massa bus, såg även en kortfilm om hur viktigt det är att skydda sig os.v .
efter skolan drog jag å ronja till borlänge, så härligt varmt ute så vi köpte en glass, på me blrillorna och ut och sätta sig på "taket" på andra våningen med solen skinande i ansiktet, jag verkligen längtar till sommarn nu! :D

sen tog vi en buss som vi trodde skulle ta oss till gustafs, men vi hamna i säter, väl där drog vi in å köpte grejjer till en tårta, där ronja nosa rätt på jordgubbar, sen gjick vi till busshållsplatsen och åt jordgubbar :)
och ronja kommer juh med så klockrena komentarer:

ronja: *rotar i jordgubbarna och hittar bubbelplast* titta man fick med bubbelplast och skiner upp som en sol.
evelina: jordgubbar å bubbelplast, fyfan va tur vi har idag :)
ronja: tittar på en jordgubbe och stoppar in den i munnen men tar ut den lika snabbt och säger till jordgubben: oj va hårig du är, glömt och raka dig kanske, jag känner stubben!
evelina: ahhahahahahhahhaahhhaah x))))

sen klev vi på bussen efter en massa skratt :) sen väl hemma blev det och baka tårta, (bilder kommer sen) den va i alla fall mkt uppskattad :))

kramkram evelina.

Soligt.

2009-04-01, 16:04:23 / Kategori: Allmänt

äntligen har solen kommit fram, och det har den vart hela dagen, gjorde skolan lite roligare faktiskt :), hade tyska glosor och sexualkunskapsprov idag men det va rätt chill endå, jag å robin å jakob garva iaf som fan hela dagen, riktigt skoj man har med det där killarna, iaf så ska vi skriva om kvinnorna från 1800 talet tills idag, så jag robin och jakob är i grupp, :D sjukt kul kommer vi ha. På matrasten drog vi ut i solen och blåste såpbubblor, vi gick till willys fast jag skulle inte ha något ville bara vara ute ett tag :) sen påvägen tillbaka mötte vi effe :) skojjskojj.
nu blire väll å sitta här ett tag å sen drar jag nog ut i solen en stund :) kanske tar lite kort, isf kommer det bilder sen :)

och ronja försök övertala din mami om stockholm ;)

hare! evelina.