så jobbigt.

2009-03-30, 20:52:43 / Kategori: Allmänt
gud, skolan börjar bli så attans jobbig, man orkar helt enkelt inte hänga med, imorgon har jag so prov, å på onsdag sexualkunskapsprov. Jag vill verkligen bara lägga mig i sängen å sova hela dagarna.
idag hade vi en rätt chill dag en då, å sen hade vi syslöjd och bild på slutet, redigt skönt. sen vid tre drog jag och ronja till borlänge å kika runt på kupolen lite, sen så fort jag klev innanför dörren blev det å dra till torsång å käka pizza med pappa å nina, å självklart kommer det typ tusen moppekillar å så känner man igen flera st av dom, bice va pinsamt det va, sen så har jag å ronja pratat om en stockholmstripp snart men det kanske inte blir, men hoppashoppas! :)

nu sitter jag här å lyssnar på när min bror spelar idiotiska spel på mobilen å skit, så väldans irriterande, och jag som borde pligga till proven i veckan, skriva klart min deckare, och hoppa in i duschen! attans :P

kramkram evelina.

ömdömmen.

2009-03-26, 16:58:31 / Kategori: Allmänt
hejhej, idag fick jag mina omdömmen, bättre sent än aldrig, right? hahah de hade typ glömt skicka ut mina eller nått, men iaf så såg de bra ut, å idrotten går mkt bättre! bara kämpa vidare, utvecklingsamtal nästa, får väll se hur det går?
idag har jag faktiskt inte gjort så mkt, sov länge, satt lite på datorn, duscha.. å sen har de inte vart så mkt mer :)

kram evelina.

Jessica alba.

2009-03-25, 16:49:16 / Kategori: Allmänt


En till kvinna som är drop dead gorgeous.

Devon aoki.

2009-03-25, 16:42:06 / Kategori: Allmänt
verkligen grymt fin, ..



Så sjukt vacker.

cancer av oralsex.

2009-03-25, 12:48:26 / Kategori: Allmänt
jag vet inte om ni har hört det men nu kan man tydligen få cancer av oralsex.Forskare har tydligen kommit fram till att den kan finnas cancer "bakterier" i kalaspuffen eller på snoppen, som genom oralsex kan föras över till munnen så att man får cancer, jag tror dock att det inte är så stor risk för det, för hur många går runt med cancer på snoppen lix x))
det är samma sak, om man eldar inomhus med ved så bildas det cancer i luften, men det tror jag knappas för min pappa har eldat med ved sen han var liten å samma för mig, det är bara fuffens å folk vill få oss oroliga, spela roll :)

tjingeling evelina.

inte mkt gjort.

2009-03-24, 19:17:01 / Kategori: Allmänt
har så mkt saker jag borde göra, städa rummet, plugga till en massa prov, göra tusentels läxor, å göra klart för en redovisning, men jag orkar inte, jag vill inte.  Idag blev det inte så mkt gjort i skolan i alla fall, har mäst bara skrattat och umgåtts med kompisar när jag väl kom hem blev de å se på tven ett tag, va inget sådär jätte bra så jag satt å zappade mellan gilmore girls, thats 70´s show och top model :) sen gjick jag upp och satt mig vid datorn och har setat här sen dess, har laggt in bilder och en massa musik. men nu ska jag kika lite på datorn, vi hörs.


xoxo evelina.

superr..

2009-03-19, 18:51:59 / Kategori: Allmänt
hejhej,
blev inge skola idag, jag är helt enkelt för trött å grinig. Har verkligen vart sur hela dan, men vädret har fått mig lite gladare :) Bakade iaf muffins idag, haha blev rätt äckliga faktiskt. Värdelöst recept, skller vi på x))

imorgon blir det nog skola iaf, sen ska nog jag å ronja in till borlänge å köpa lite piercingar till min septum. GRYYMT! haha sen ska vi väll förbi kupolen en snabbis, eller iaf jag.
På kvällen blir det nog å dra till prästen, men vi får väll se hur de blir, jag hoppas att vi kommer göra nått iaf, är sugen på det. Vi får hoppas på att det blir en superr härlig kväll iaf,. 
:D sen på söndag blir det å dra upp till mamma för hon har fyller år i helgen, ska bli skönt å få va där uppe lite, jag träffar dom allt för sällan.

xoxo evelina.

what, what?

2009-03-18, 21:38:17 / Kategori: Allmänt

På senaste tiden när jag har pratat eller tänkt om / på någon person som står mig nära hjärtat,  så har den person dykt upp, eller att nått som händer har med den att göra, samma hände idag, satt å prata med sandra om en sen helt plötsligt när jag var hemma stod han utanför på gården, läskigt! 

nu ska jag duscha herrå..

xoxo evelina.


Haga..

2009-03-18, 19:41:01 / Kategori: Allmänt

Blev att åka till haga skolan i borlänge idag med 8.orna, inte så värst kul, men man får ju en liten inblick i vad de gör där å så. Skulle vara rätt kul å gå media där iaf, annars blire nog media eller estetisk nån annan stans :) Sen när vi kom tillbaka från haga blev de å går ner till ankorna med sandra å prata lite, riktigt skönt å få prata ut med henne ibland för hon lysnar å jag lysnar på henne, underbart! :)

När jag kom hem från skolan blev det att äta lite och sen ta me  sig kameran å gå ut på långpromenad, riktigt härligt faktiskt. Det kanske kommer lite bilder sen :P Har inte så mkt mer å skriva men, eller jo. Vi grilla igår, familjen asså. Så grymt gott men efteråt bara längta man till sommarn ännu mer, den här sommarn kommer bli GRYYYMM! ;DD


xoxo evelina.


så jävla matt.

2009-03-16, 22:43:24 / Kategori: Allmänt
vet inte var jag ska börja, men iaf,  du går och klagar på att alla hackar på dig och din pojkvän och säger att du mår dåligt över det, vafför i hela helvete går du då och trycker ner andra, det är så jävla idiotiskt, du går runt å kallar folk för horor å bitchar  och fjortisar. Och det verkar tydligen få dig att må bättre? varje gång du ser mig får man höra komentarer om hur ful och äcklig man är, jag säger bara en sak, det är bara patetiskt. varje gång man ser dig skrattar man bara inombords, för det du säger till mig, det skiter jag fullständigt i! Men måste bara säga att får jag höra din tillgjorda fjortisröst en gång till vet jag fan inte vad jag gör,.
du är helt enkelt så jävla tillgjord med ditt superblonda hår, minimala kjolar och dina jävla o my god hela tiden så det är inte sant, och du kallar mig hora..

lycka till i livet bruden ;D

kärlek.

2009-03-13, 17:49:20 / Kategori: Allmänt
man kan nog bara gråta en viss mängd för en person, det tar bara lixom stop å man kan inte gråta mer även om man vill,  alla tårar är redan förbrukade, att älska måste nog också ha en gräns, man älskar nån så mkt tills det inte går att älska mer,  jag hatar det. för när man älskar nån så mkt blir otroligt sårbar, som man sliter ut sitt eget hjärta å bara väntar på att nån ska krossa det.

Kan alla älska? kan alla få uppleva det som så många gör, att få kärlek, att ge kärlek?
Alla borde få den chansen. Man säger kärlek är skit och att man aldrig mer vill bli kär när ett förhållande bryts eller att den man älskar sviker en, men senare när man har kommit över det inser man att de inte va så dåligt endå, allt har väll sina bra å dåliga sidor, Och ibland kanske det helt enkelt inte funkar. Men vad ska man göra då?

Jag vågar inte älska, vågar inte visa mina känslor, jag vågar inte bli sårad igen. Men jag kan väll inte bara sluta försöka för det, för de kan väll inte bli sämre. Jag har gjort fel, men jag har lärt mig av mina misstag och försöker att aldrig göra om dom. Förs nu märker jag att man inte alltid kan få allt som man vill, förs nu har jag insett att jag inte behöver känna fjärilar i magen å massa sånt. Jag får kärlek varje dag, av min familj och av mina vänner. det är jag evigt tacksam för. att det finns någon som stöttar å förstår är något som jag är obeskrivligt glad över. Utan er skulle det inte fungera, att ni stöttar och ger kärlek när nått går fel är allt jag behöver, det får mig att leva.            tack. <3

xoxo evelina

Septum

2009-03-01, 16:28:32 / Kategori: Allmänt
nu är det såhär att jag piercat septum, eller ja för 9 dagar sen ungefär, och det gjorde inte så ont som jag trodde, det var bara tången som gjorde lite ont :), blev rätt bra i alla fall men de blir ännu bättre när jag får byta till en mindre ring med en mindre kula :) I  alla fall fick vi det gratis på praktiken, verkligen uppskattat.   :D

kramkram

melodifestivalen.

2009-03-01, 16:25:32 / Kategori: Allmänt

de blev å kolla på melodifestivalen med alex å ronja, och det blir juh bara sämre å sämre. Sen när vill man ha med dansband å operasångare i melodifestivalen?, nej usch. Vi röstade ia alla fall på star pilots flera gånger x).

efter melodifestivalen blev det å se på tv, baka marängsmet å dricka lite :), vi sa även att om ronja smsa å fråga johnny (piercare) om hon fick basta med en piercing som är 8 dagar gammal så skulle hon göra det, men hon banga endå så det blev bara jag och alex som basta :).. När vi setat i bastun ett tag så skulle vi ut i snön och alex sa till mig: ramla inte nu eve å jag bah : nejdå! sen närt vi var på väg in så halka jag såklart x)) hahah. Sen vi två skulle vi gå å lägga oss det funka väll i en timme ungefär sen börja alex å ronja skratta om en film de sett å tro mig de slutade inte prata och skratta om den precis  men efter ett tag blev de tyst å man fick sova sen vid två idag blev de å åka hem.
kul kväll iaf :)

kramkram.